ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Εβαζε 12 χρόνια φωτιές στη Ρόδο


Στον Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγήθηκε σήμερα ένας 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που κατηγορείται για εμπρησμούς στο νησί της Ρόδου.

Εβαζε 12 χρόνια φωτιές στη Ρόδο
Ο 37χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κρατείται προκειμένου την Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή.
Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την υπόθεση των εμπρησμών στη Ρόδο και την απολογία για τουλάχιστον δύο περιπτώσεις το εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον εισαγγελέα και συνελήφθη.
Σήμερα το πρωί ο 37χρονος που εργάζεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων προσήχθη ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό από πρόθεση τετελεσμένη και κατ' εξακολούθηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος σε πράγματα, άνθρωπο, δασική και οικοπεδική έκταση.
Στη συνέχεια ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το μεσημέρι, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.