ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Στη Φλόριντα η τροπική καταιγίδα Ισαάκ


Στα νότια της Φλόριντα κινείται η τροπική καταιγίδα Ισαάκ η οποία αναμένεται να ενισχυθεί μετατρεπόμενη σε τυφώνα κατηγορίας 2 και να πλήξει τις περιοχές στον Κόλπο του Μεξικού, μεταξύ Φλόριντα και Λουιζιάνα στα μέσα της εβδομάδας.

Στη Φλόριντα η τροπική καταιγίδα Ισαάκ
Εκατοντάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί ενώ προβλήματα αναμένεται να παρουσιαστούν στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή. Το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα της Φλόριντα έχει αναβληθεί για αύριο.
Εκτός από την Φλόριντα, τρεις ακόμη πολιτείες που βρίσκονται στην «επικίνδυνη ζώνη» έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: η Λουιζιάνα, ο Μισισιπής και η Αλαμπάμα.
Οι κυβερνήτες και των τριών αυτών πολιτειών, εξέδωσαν υποχρεωτικές διαταγές εκκένωσης, σε ορισμένες περιοχές που απειλούνται.
«Τους προτρέπουμε όλους να προετοιμαστούν τώρα για τον ερχομό της καταιγίδας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα, Μπόμπι Τζιντάλ, τονίζοντας την ανάγκη κάθε οικογένεια να αποθηκεύσει νερό, τρόφιμα, προϊόντα υγιεινής, ρούχα και φάρμακα.
Ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα, Ρόμπερτ Μπέντλεϊ, ζήτησε από τους πολίτες να λάβουν προφυλάξεις, ενώ ο Φιλ Μπραίαντ, κυβερνήτης του Μισισιπή, δήλωσε ότι η απειλή του Ισαάκ ελήφθη «πολύ σοβαρά».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.