ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ασελγούσε στο 6χρονο εγγόνι του!


Σοκ υπέστη η μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, όταν έπειτα από μία απλή συζήτηση με το παιδί και δίνοντας τις καθιερωμένες συμβουλές αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ο πατέρας της και παππούς του ανήλικου κοριτσιού ασελγούσε σε βάρος του.
Σοκ υπέστη η μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, όταν έπειτα από μία απλή συζήτηση με το παιδί και δίνοντας τις καθιερωμένες συμβουλές αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ο πατέρας της και παππούς του ανήλικου κοριτσιού ασελγούσε σε βάρος του. Το κοριτσάκι μαζί με τους δύο αδερφούς της έμεναν συχνά στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Οταν η γυναίκα είπε, μεταξύ άλλων, στο κοριτσάκι πως δεν θα πρέπει να επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να τη συνοδεύσει μέσα στην τουαλέτα, ο γιος, που ήταν παρών, επενέβη λέγοντας πως όταν διανυκτερεύουν στο σπίτι του παππού και η γιαγιά πέφτει για ύπνο, συχνά ο παππούς οδηγεί τη μικρή στην τουαλέτα.
Η μητέρα από τις περιγραφές του κοριτσιού κατάλαβε πως η κόρη της είχε πέσει θύμα της διαστροφής του παππού.
Συγκλονισμένο το ζευγάρι από την ανατριχιαστική αποκάλυψη και μη γνωρίζοντας πως θα έπρεπε να αντιδράσει, επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και του συνεστήθη να απευθυνθεί στην εισαγγελική αρχή, όπως και έκανε. Ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.