ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πανεργατικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη 8 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους


Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, οι Σωματειακές Επιτροπές να οργανώσουν καλά τη μάχη, βάζοντας στη διαδικασία αυτή όλο και περισσότερους εργαζόμενους
Motion Team
Τέρμα στις θυσίες για τους καπιταλιστές. Τέρμα στην αρπαγή του μόχθου μας. Δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλο. Απορρίπτουμε τα μέτρα σας και τα μνημόνιά σας. Είναι παράνομα, αντεργατικά, αντιλαϊκά. Δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση, αλλά σε βαθιά φτώχεια και δυστυχία για το λαό. Ηρθε η ώρα να κηρύξουμε αμείλικτο πόλεμο σε μεγάλα συμφέροντα, κόμματα υπηρέτες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Να χτυπήσει η καμπάνα του αγώνα παντού. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε Σωματείο, σε κάθε εργατική γειτονιά. Οι Γενικές Συνελεύσεις, οι συσκέψεις, οι συζητήσεις στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα γιαπιά, στα καράβια να γίνουν χώροι διαφώτισης, προβληματισμού, αποφάσεων για αγώνα, για απεργιακές κινητοποιήσεις, για πρωτοβουλίες που θα μαζικοποιούν τα Συνδικάτα.

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 - 3,10

38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ολόκληρο το πρόγραμμα του κεντρικού Φεστιβάλ στην Αθήνα
Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα γίνουν και φέτος στο «Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης"» στο Ιλιον, στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη. Στη Θεσσαλονίκη, στις 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Στην Αθήνα θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.