ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΧΑΝΙΑ Κούρεμα χρέους σε ποσοστό άνω του 92%


Πλήρη δικαίωση επεφύλασσε το Ειρηνοδικείο Χανίων σε υπερχρεωμένο δανειολήπτη, καθώς αποφάσισε «κούρεμα» του χρέους του σε ποσοστό άνω του 92%.

Κούρεμα χρέους σε ποσοστό άνω του 92%
Πλήρη δικαίωση επεφύλασσε το Ειρηνοδικείο Χανίων σε υπερχρεωμένο δανειολήπτη, καθώς αποφάσισε «κούρεμα» του χρέους του σε ποσοστό άνω του 92%.
Η εξέλιξη αυτή ήταν το καλύτερο «δώρο» για το δανειολήπτη, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και άνεργος. Ο ίδιος χρωστούσε σε τέσσερις τράπεζες συνολικές οφειλές ύψους περίπου 72.500 ευρώ.
Το δικαστήριο, αναγνωρίζοντας την πλήρη αδυναμία του πολίτη να εξοφλήσει το χρέος του, αποφάσισε να πληρώσει το ποσό των 551 ευρώ και μάλιστα σε χρονικό ορίζοντα τετραετίας με μηναία δόση 11,48 ευρώ Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δανειολήπτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, είχε περιουσιακά στοιχεία με συγκυριότητα το 25% επί αυτών, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι δεν κρίνονται πρόσφορα για εκποίηση αφενός γιατί δεν θα προκαλούσαν αγοραστικό ενδιαφέρον, αφετέρου γιατί η εκποίησή τους δεν θα απέφερε κάποιο αξιόλογο τίμημα για την ικανοποίηση των πιστωτών του.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.