ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στις φυλακές Αυλώνα ο Πακιστανός-«Εισβολή» Χρυσαυγιτών στο πλοίο που τον μετέφερε



Μέλη της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά, κατάφεραν να εισβάλλουν στο πλοίο που μετέφερε από την Σύρο, τον αδίστακτο Πακιστανό που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ηρεμία επικρατεί έξω από τη διεύθυνση μεταγωγών του Πειραιά, όπου κρατείται ο Πακιστανός.

Νωρίτερα κατά τη μεταγωγή του από το λιμάνι του Πειραιά, όπου στις 7.30 το απόγευμα έφθασε το πλοίο από την Σύρο, σημειώθηκε ένταση, όταν περίπου 20 άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια διαμαρτυρίας τους έξω από το πλοίο με το οποίο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός, εισέβαλαν μέσα σε αυτό και επιτέθηκαν εναντίον του οχήματος της αστυνομίας που τον μετέφερε, προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα ακολούθησαν το όχημα με μοτοσικλέτες χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συνέχεια στο επεισόδιο.
Από το πλοίο αποβιβάστηκαν πρώτα οι επιβάτες, τα οχήματα και τα φορτηγά και στη συνέχεια αυτοκίνητο της διεύθυνσης μεταγωγών μπήκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου προκειμένου να παραλάβει τον κρατούμενο.

Να σημειωθεί ότι στο λιμάνι του Πειραιά υπήρχε από νωρίς το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού οι οποίοι ωστόσο δεν πρόλαβαν να απωθήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδό τους στο πλοίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός που παραδέχθηκε τα πάντα στην απολογία του και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στα χαρτιά της γέννησής του που είναι το 1993 και όχι το 1991, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στις φυλακές Αυλώνα, καθώς οι κατηγορούμενοι ανήλικοι και έφηβοι μέχρι 21 ετών, οδηγούνται σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα.
Η δικηγόρος του, έδωσε χθες γραπτή δήλωση σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων σύμφωνα με την οποία "ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τον διορισμό" ενώ σημείωσε ότι θα αποποιηθεί της αμοιβής της.
Στο μεταξύ η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερά ελεγχόμενη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.