ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έγκλημα η πώληση της ΑΤΕ λέει ο γαλάζιος στρατηγός του Θεσσαλικού κάμπου


Έγκλημα η πώληση της ΑΤΕ λέει ο γαλάζιος στρατηγός του Θεσσαλικού κάμπου
Ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης που στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά καταγγέλει την πώληση της ΑΤΕ και κάνει λόγο για "εκληματική ενέργεια σε βάρος του αγροτικού κόσμου".
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο γαλάζιο στρατόπεδο. Μετά τη διαγραφή από τη ΝΔ του βουλευτή Αχαιας Νίκου Νικολόπουλου, ήρθε νέο χτύπημα, αυτή τη φορά από τον στρατηγό του Θεσσαλικού κάμπου Θανάση Κοκκινούλη με αιχμή του δόρατος την πώληση της ΑΤΕ.
Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit ο προβεβλημένος αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ "η αγροτική τράπεζα ήταν ο κύριος πυλώνας στηριξης της αγροτικής παραγωγής. Το γεγονός οτι αφενός μεν κάποιοι τη μετατρέψανε σε εμπορική τράπεζα και κάποιοι άλλοι την πουλήσανε συνιστούν εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του αγροτικού κόσμου. ΤΕΛΟΣ.
Η αγροτικη τράπεζα έχασε πρώτον τον βηματισμό της και το δεύτερο ειναι οτι αυτοι που κυβερνάνε σήμερα έπρεπε να την επαναφέρουν στον βηματισμό. Ξέρετε για εμένα το οτι πουλούθηκε ειναι λιγοτερο κακό οτι δεν την ξαναφέραν στον βηματισμό που είχε επί Καραμανλή. Εκεί ειναι η ουσία του θέματος.
Μεγάλο θέμα υπάρχει και με τον ΕΛΓΑ στον οποίο ζητανε να υπάρχει ισοσκελισμένος προϋπολογισμός. Είναι δυνατόν να μπούνε οι ζημιές και οι θεομηνίες και οι άσχημες καιρικές συνθηκες στη λογική του ισοσκελισμού; Πέρυσι λένε ήταν κερδοφόρος ο ΕΛΓΑ, ε βέβαια, αφού δεν απζημίωσε πως να μην είναι κερδοφόρος;".
"Δυστυχώς πια κανείς δε λέει όχι στην Τρόϊκα" είπε τέλος ο κύριος Κοκκινούλης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.