ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι «υψηλές προσδοκίες» του Πάμπλο!


Οι «υψηλές προσδοκίες» του Πάμπλο!
Ένας όμιλος με τέσσερις ομάδες ικανές για όλα είναι σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας αυτός του Ολυμπιακού. Σταθερές οι προσδοκίες άσχετα με τους αντιπάλους για τον Χιλιανό αμυντικό των πρωταθλητών.
Ισορροπημένο χαρακτήρισε τον όμιλο του Ολυμπιακού, ο αμυντικός των «Ερυθρόλευκων» Πάμπλο Κοντρέρας, χωρίς όμως αυτό να αλλάζει τους στόχους που έχει η ομάδα:
«Είμαστε σε έναν ισορροπημένο όμιλο, με μικρές διαφορές ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες. Όμως εμείς έχουμε ψηλές προσδοκίες, τις οποίες και θέλουμε να πετύχουμε άσχετα με τους αντιπάλους που μας έτυχαν».
Για τη νέα σύγκρουση με την Άρσεναλ:
«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα, το έχω διαπιστώσει και φέτος που την έχω δει να παίζει. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην ομάδα μας και πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί καλά απέναντί της».
Για τις ομοιότητες της κλήρωσης με την περσινή:
«Είναι ένα από τα παιχνίδια του πεπρωμένου. Εμείς όμως δεν κοιτάμε αυτό, έχουμε μεγάλες προσδοκίες στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να παίξουμε όσο το δυνατό σπουδαιότερο ρόλο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Champions League».
Για το συνδυασμό Ελλάδας και Ευρώπης: «Είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός. Πάντα πρέπει να είναι για τέτοιες δυσκολίες. Οφείλουμε λοιπόν να συνδυάσουμε όλους τους στόχους ώστε να προχωρήσουμε στο Champions League, γιατί νομίζω ότι το αξίζουμε».
Για την υπόλοιπη κλήρωση και τους άλλους 7 ομίλους ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε:
«Υπάρχουν και πιο δύσκολοι όμιλοι όπως ο 4ος και ο 6ος και αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.