ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πού βρίσκονται τον Δεκαπενταύγουστο Πρόεδρος και πολιτικοί αρχηγοί


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί φέτος τον Δεκαπενταύγουστο στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό, όπου και η ομώνυμη εκκλησία της Μεγαλόχαρης.
 Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.
 Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα, ενώ η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα παραμένει στην Αθήνα.
Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στη χώρα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Εργασίας, ο υπουργός Εξωτερικών και οι υφυπουργοί Παιδείας.
Ειδικότερα, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ι. Βρούτσης. Στην Τήνο επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου που θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση  είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ θα παραστεί και ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου.

Τέλος, στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, θα παραστεί ο έτερος υφυπουργός Παιδείας Ι. Ιωαννίδης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.