ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αίγιο: Πέθανε ο Γιάννης Βάκρινος


Αίγιο: Πέθανε ο Γιάννης Βάκρινος
Έφυγε από τη ζωή, ο Γιάννης Βάκρινος ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το Ξυλόκαστρο στις 30/7/2012.
Ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα» και επιχειρηματίας, Γιάννης Βάκρινος έδωσε 20 μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστησαν τραύματα ζωτικά του όργανα όμως τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο Γιάννης Βάκρινος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών, του Σταμάτη, του Θανάση και του Αλέξανδρου.
Είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο λαμβάνοντας συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι «Φάρμα». Ήταν επιχειρηματίας με καταστήματα αναψυχής στο Αίγιο και στο Διακοπτό, και ιδιοκτήτης του «Κουρσάρου» στο Διακοπτό.
Το 2006 ο Γιάννης Βάκρινος ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα.
Ο 22χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 30 Ιουλίου του 2006 στις γραμμές του τρένου. Την τελευταία φορά που είχε θεαθεί ζωντανός ήταν στο beach bar «Κουρσάρος» του Γιάννη Βάκρινου.
Ο Γιάννης Βάκρινος, ο γιος του Θανάσης και ο μπάρμαν του καταστήματος κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο τελευταίοι λίγους μήνες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο επιχειρηματίας, αφού παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερο από δύο χρόνια, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το 2008.
Ο Γιάννης Βάκρινος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου κοντά στο Ξυλόκαστρο. Επέστρεφε στο σπίτι του στο Αίγιο όταν κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε τοίχο διώροφου σπιτιού και μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα (20/8/2012) στις 5.30 μ.μ. στην Αγ. Αννα στο Συνοικισμό Αιγίου.
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.