ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τορπίλη ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας!


Τορπίλη ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας!
Σκανδαλίδης και Κρεμαστινός ζητούν να τηρηθεί η προγραμματική συμφωνία και προτείνουν από ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι δημοψήφισμα.
Δύο 24ωρα προτού συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ταράζει τα πολιτικά νερά, μεδηλώσεις που είναι κοντά στην τοποθέτηση τουΔημήτρη Κρεμαστινού.
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι ανακόλουθη με την προγραμματική της συμφωνία, όπως και τα κόμματα με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Αν είναι να ακολουθήσει εντελώς άλλη πολιτική από την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, ας έρθει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» δηλώνει στη Real Νews, ο Κ.Σκανδαλίδης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκανδαλίδης μαζί με τους Ευ.Μεϊμαράκη και Δ.Χατζησωκράτη ήταν από τους συντάκτες της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης Σαμαρά.
Στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ο βουλευτής Δ. Κρεμαστινός, ο οποίος τόνισε ότι κάθε μέτρο που δεν ειπώθηκε προεκλογικά και είναι αντίθετο προς την προγραμματική συμφωνία θα επιφέρει αντιδράσεις εντός και εκτός Βουλής.
Επιπλέον, καταθέτει την πρότασή του να εγκριθούν τα μέτρα με δημοψήφισμα, ενώ παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα καταψηφίσει.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.