ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τρεις για τον καναπέ της Ναταλίας – Ποιες διεκδικούν θέση στο «Μες στην καλή χαρά»

natalia germanou
Όποια καθίσει τελικά σ’ αυτόν τον καναπέ θα είναι σίγουρα «Μες στην καλή χαρά»!
Στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης μόλις μία τηλεοπτική θέση μένει κενή δεκάδες ενδιαφερόμενοι σπεύδουν αμέσως να τη διεκδικήσουν. Τρανταχτό παράδειγμα, η περίπτωση της αντικατάστασης της Ελενας Παπαβασιλείου στον Alpha. Λίγο καιρό αφού έγινε γνωστό ότι η λαμπερή ξανθιά δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, παρατηρήθηκε… συνωστισμός στους διαδρόμους του κτιρίου της Κάντζας.
Δύο ξανθιές και μια μελαχρινή ερίζουν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, για τη θέση του τηλεοπτικού καναπέ, όπου οι τηλεθεατές απολάμβαναν μέχρι πρότινος την Ελενα Παπαβασιλείου. Η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Στικούδη και η Λάουρα Νάριες!
Η πρώτη η οποία έκανε ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού ήταν η Κατερίνα, που μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς όμως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες. «Εκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να πω περισσότερα πράγματα, γιατί είναι ακόμη νωρίς και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στην πορεία» δήλωσε το μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας με νόημα: «Θα το μάθετε μόλις ξεκινήσει η εκπομπή της Ναταλίας».
Από την άλλη μεριά, η Δούκισσα Νομικού προτίμησε να μην κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Alpha.
Η όμορφη παρουσιάστρια, της οποίας οι μετοχές έχουν ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε κι εκείνη ένα ραντεβού στο κανάλι της Κάντζας, το οποίο -όπως ακούστηκε- πήγε και πάρα πολύ καλά. Η Δούκισσα, ως γνωστόν, διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικοδέσποινα του «Μες στην καλή χαρά» Ναταλία Γερμανού. Η τελευταία φυσικά δεν συνηθίζει να ανακατεύεται στις αποφάσεις της παραγωγής σχετικά με τη σύνθεση του πάνελ της εκπομπής της, αλλά -αν και εφόσον της ζητηθεί- τον καλό της λόγο για τη Δούκισσα θα τον πει σίγουρα!
Η τρίτη ενδιαφερόμενη για τη θέση της Παπαβασιλείου εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στον… αγωνιστικό χώρο και δεν είναι άλλη από τη Λάουρα Νάριες. Η Γερμανίδα που ξεχώρισε φέτος στην εκπομπή «Ολα» είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια συνάντηση με την υπεύθυνη επί των ψυχαγωγικών θεμάτων στον Alpha Ρούλα Κορομηλά. Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι εκείνη που θα καθίσει τελικά δίπλα στη Γερμανού στο πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου.
Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχει καταγραφεί μια ωραιότατη τηλεοπτική τράμπα, αφού -όπως ακούγεται εντονότατα- η Ελενα Παπαβασιλείου είναι πολύ πιθανό να καθίσει στη θέση της Νάριες, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.
Παρά τις επαφές, τα ραντεβού και τις συζητήσεις πάντως, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στο τέλος Αυγούστου.
Τότε θα γίνουν τρία καινούργια ραντεβού με τις όμορφες ενδιαφερόμενες και μία από τις τρεις θα κερδίσει το… τηλεοπτικό στασίδι. Μέχρι στιγμής ο μόνος σίγουρος συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στον καινούργιο κύκλο εκπομπών «Μες στην καλή χαρά» είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.