ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ετοιμάζουν …ανταρσία;


Ετοιμάζουν …ανταρσία;
Ψίθυροι, μουρμούρες και γκρίνιες φτάνουν στο Μαξίμου σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στη Βουλή κατά την ψήφιση των νέων μέτρων, εάν και εφόσον καταλήξουν εκεί για ψηφοφορία.
Μετά την αλλαγή στην στάση της Ευρώπης, οΣαμαράς είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να του τραβήξει το χαλί.
Στο Μαξίμου περιμένουν οι … ψίθυροι και οι γκρίνιεςνα εκδηλωθούν και στη Βουλή σε περίπτωση που τα μέτρα οδηγηθούν για ψήφιση στο Κοινοβούλιο.
Η τακτική άλλωστε είναι γνωστή από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία. «Ή ψηφίζετε ή δεν παίρνουμε την δόση» και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που με δηλώσεις τους σήκωναν την σημαία της επανάστασης και κατά την ψηφοφορία … την κατέβαζαν.
Έχοντας ακόμη έντονη την μνήμη του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου 20 Βουλευτές της Ν.Δ. διαγράφησαν επειδή καταψήφισαν το μνημόνιο και έπειτα περίμεναν στο κεφαλόσκαλο της Συγγρού να περάσουν μέσα με την πρώτη ευκαιρία που θα άνοιγε η πόρτα, ο Σαμαράς δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνεται το φαινόμενο της ομαδικής ανταρσίας.
Γι’ αυτό υπήρξαν και οι σχετικές ενημερώσεις από τον κ. Κεδίκογλου ότι θα υπάρξουνκυρώσεις. Η κυβέρνηση θα δώσει την πρώτη μάχη για να αποδείξει την συνοχή της, αλλά το ίδιο θα σημαίνει και για το κόμμα της Ν.Δ., με την ψήφιση των νέων μέτρων.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.