ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παραμένουν κτηνοτρόφοι και πρόβατα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο!


Παραμένουν κτηνοτρόφοι και πρόβατα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο!
Για δεύτερη μέρα βρίσκονται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση της κυβέρνησης να τους καταβάλει μόνο το 50% των κεφαλικών επιδοτήσεων.
Το πρωί, μετέβη στο προεδρικό μέγαρο ο υπουργός Γεωργίας Σοφοκλής Αλετράρης, ο οποίος επανέλαβε στους διαμαρτυρόμενους ότι το κράτος μπορεί να καταβάλει μόνο το 50% των κεφαλικών επιδοτήσεων.
Ο κ. Αλετράρης σημείωσε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που δίνεται επιδότηση στους κτηνοτρόφουςκαι εκείνοι από την πλευρά τους απάντησαν ότι δεν αποδέχονται την πρόταση και θα παραμείνουν στο προεδρικό με τα ζώα τους.
Προειδοποίησαν ακόμα και για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Η αστυνομία θα ασκήσει δίωξη σε βάρος κτηνοτρόφων, οι οποίοι άσκησαν βία κατά τη χθεσινή διαμαρτυρία έξω από το προεδρικό. Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι θα διωχθούν επίσης όσοι προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο της υπουργού Εξωτερικών και όσοι κακομεταχειρίστηκαν ζώα.
Σε ερώτηση, αν οι αστυνομικοί άσκησαν υπέρμετρη βία σε βάρος των διαδηλωτών, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από τους κτηνοτρόφους με μαγκούρες και αναγκάστηκαν να αμυνθούν.
ΠΗΓΗ: 24h.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.