ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρής γυναίκας από μέλος της Χρυσής Αυγής

xrisi aygi
Σε ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Hamburger Abendblatt σχετικά με τον «Ξένιο Δία», αναφέρεται περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον νεαρής Γεωργιανής από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία εδώ και 20 χρόνια ζει στην Αθήνα με τη μητέρα της και τον 8χρονο γιο της και για να τα φέρει βόλτα, εργάζεται σε δύο δουλειές,δέχθηκε την επίθεση του 40χρονου γείτονά της, ο οποίος την κυνήγησε για να κοιμηθεί μαζί της.
Όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος της έδειξε κάρτα μέλους της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς της: «Αν δεν υπακούσεις, θα φύγεις από εδώ, παλιομεταναστρια». Από τότε, ακολούθησαν βραδινά χτυπήματα στην πόρτα της και τρομοκράτηση του παιδιού της, μέχρι που η ίδια πήγε στην αστυνομία.
Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ο άντρας κάτω από το παράθυρό της με αστυνομικούς του επιτόπιου τμήματος: «Βλέπεις τώρα ποιοι είναι οι φίλοι μου;», της είπε.
Η νεαρή γυναίκα απαγόρευσε στο γιο της να βγαίνει από το διαμέρισμα (εκτός για το σχολείο) και δεν μπορεί παρά ελάχιστα να κοιμηθεί.
Μιλώντας στην εφημερίδα, σημειώνει: «Ποτέ δεν είχα προβλήματα – μέχρι τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η φασιστική Χρυσή Αυγή».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.