ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δίχρονη πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού και... νίκησε


Διαβάστε για την περιπέτεια με τον καρκίνο της τετράχρονης Aleisha η οποία υποβλήθηκε σε μαστεκτομή στην ηλικία των δυο ετών για να αφαιρεθούν έξι λεμφαδένες από τη μασχάλη της
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δε περίμεναν οι γονείς της μικρής  Aleisha να έχει μια τέτοια περιπέτεια με την υγεία της.
Ήταν μόλις δυο ετών όταν την "χτύπησε" ο καρκίνος. Άμεσα οι γιατροί την υπέβαλαν σε μαστεκτομή, και της αφαίρεσαν και έξι λεμφαδένες από τη μασχάλη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.
Η  γιατρός της μικρής, Nancy Down δήλωσε στη Daily Mail "Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο".
Ευτυχώς  οι εξετάσεις "έδειξαν" ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες. Οι γιατροί, θεωρούν πλέον απίθανο να επιστρέψει ο καρκίνος, όμως η Aleisha θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια να υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους, ενώ στην εφηβεία της θα πρέπει να κάνει πλαστική ανάπλαση στήθους.
Σήμερα στα τέσσερα της,  η Aleisha χαμογελά, έχοντας απόλυτη συνείδηση του τι της συνέβη "Ήξερα ότι είχα καρκίνο στο σώμα μου και ότι οι γιατροί με έκαναν καλά. Ξέρω ότι ο καρκίνος μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να πάνε στον παράδεισο, αλλά τώρα είμαι καλύτερα".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.