ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ληστεία στην Πάρο: Κινητό, τζόκεϊ και φουλάρι "καρφώνει" τους δράστες

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια ένα φουλάρι, ένα τζόκεϊ και το κινητό καρτοτηλέφωνο που εντόπισαν πολίτες στον τόπο του εγκλήματος. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της ληστείας στην Πάρο


Αποτυπώματα στον τόπο του εγκλήματος φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τους οι δράστες της αιματηρής ληστείας στην Νάουσα της Πάρου, με θύμα τον 54χρονο ταξιτζή και πρώην σύζυγο μιας από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δέχτηκε τέσσερις βολίδες: στο λαιμό, στη κοιλιά, στο δεξί χέρι και τον αριστερό ώμο.
Τα ευρήματα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνονται ικανά να τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ένας πολίτης παρέδωσε στην αστυνομία ένα φουλάρι και ένα τζόκεϊ που όπως φαίνεται ανήκουν στους ληστές δολοφόνους και ήδη έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.
Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση περιμένουν να εντοπιστούν ίχνη DNA από τα δύο σημαντικά ευρήματα, προκειμένου να καταλήξουν στην ταυτότητα των δραστών.
Παράλληλα έχουν στα χέρια τους το καρτοκινητό τηλέφωνο ενός από τους δράστες, το οποίο του έπεσε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με τον 53χρονο ταξιτζή έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κατάλογο των επαφών υπάρχουν πάνω από 500 ονόματα και οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών τα ερευνούν ένα προς ένα, με στόχο να φτάσουν στην ταυτότητα των 5 κακοποιών.
Στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζεται καρέ, καρέ το υλικό από τα δυο βίντεο, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας.
Όπως προκύπτει από την επεξεργασία της εικόνας, τα χαρακτηριστικά των ληστών είναι ευδιάκριτα και με τα ηλεκτρονικά μέσα, που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, οι αξιωματικοί θεωρούν θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή τους.
NEWS247
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.