ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τέλος ο καύσωνας - έρχονται βροχές


Τέλος ο καύσωνας - έρχονται βροχές
Mεταβολή του καιρού με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και το απόγευμα στα κεντρικά ηπειρωτικά, ανεμένονται από σήμερα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα από το βράδυ θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλία, την κεντρική στερεά και πιθανώς τη βόρεια Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανώς καταιγίδες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές προγνώσεις
Αττική
καιρός: αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικα και βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 27 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
καιρός: τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός της Παρασκευής
Αρχικά στη δυτική-κεντρική Μακεδονία, τη βόρεια Θεσσαλία, το βορειοδυτικό Αιγαίο και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην Θράκης) νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στις περισσότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.