ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο τρυφερός μπαμπάς Τσίπρας σε διακοπές με την οικογένεια


Ο τρυφερός μπαμπάς Τσίπρας σε διακοπές με την οικογένεια
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, περνά τις διακοπές του σε ξενοδοχείο του Ροδάκινου στο Ρέθυμνο, δε συνοδεύεται από αστυνομική φρουρά και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν καν ενημερωθεί οι τοπικές αστυνομικές αρχές όπως είθισται με τους πολιτικούς!

Ο κ. Τσίπρας απολαμβάνει την ηρεμία των διακοπών με τη σύντροφό του Περιστέρα, τα δύο αγοράκια του (τον δυο ετών Παύλο και το μόλις 40 ημερών νεογέννητο αγοράκι του), τη μητέρα της συντρόφου του και ένα φιλικό ζευγάρι που επίσης έχει δύο παιδάκι.

Όλη την ημέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να την περνά σε μια κοντινή στο ξενοδοχείο παραλία, στον Περιστερέ, όπου φτάνει στις 12:00 περίπου κάθε μεσημέρι με το αυτοκίνητό του, ένα τζιπ Wolkswagen, που οδηγά ο ίδιος.

Πολύ τρυφερός μπαμπάς, κάνει βουτιές με τον 2χρονο Παύλο, παίζουν στην παραλία φτιάχνοντας σπιτάκια και πύργους και τον παίρνει αγκαλιά όταν γκρινιάζει!

Όταν κάνει ένα διάλλειμα από το παιχνίδι με τον μεγάλο του γιο, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται το στέκι του, την καντίνα του Μανώλη, ο ιδιοκτήτης της οποίας τον γνωρίζει και τον έχει πελάτη όλα τα χρόνια που έρχεται διακοπές στο Ροδάκινο.

Στον ίσκιο της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκουράζεται, εκεί ανοίγει και τον φορητό υπολογιστή του (τύπου tablet) και μπαίνει στο ίντερνετ, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, συζητά με τους φίλους του αλλά και γευματίζει.
Ο Παύλος, παίζει με τα παιδιά των υπόλοιπων λουομένων χωρίς ο πατέρας του να ενοχλείται καθόλου, αντίθετα τον παροτρύνει να τα κάνει παρέα. Ο ίδιος εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός αντιμετωπίζει όλους όσους τον χαιρετούν και ανταλλάσει μεταξύ τους λίγες κουβέντες.

Την νότια Κρήτη επιλέγει για τις σχετικά λιτές διακοπές του ο Αλέξης Τσίπρας, σταθερά επί χρόνια. Ως βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος και φέτος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την αγάπη του για το Ρέθυμνο, την κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο νομό πριν κάποιες δεκαετίες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.