ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Χρειαζόμαστε γρήγορες και γενναίες



«Χρειάζονται γρήγορες και γενναίες αποφάσεις » δήλωσε o αναπλ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Χαρακόπουλος την ώρα που τα επικείμενα μέτρα της κυβέρνησης προκαλούν την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. «Χρειάζονται γρήγορες και γενναίες….
αποφάσεις » δήλωσε στον ρ/σ Flash o αναπλ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος την ώρα που τα επικείμενα μέτρα της κυβέρνησης συνεχίζουν να προκαλούν την οργισμένη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή δίνει έναν σκληρό αγώνα για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας προκειμένου στη συνέχεια να πετύχει την καλύτερη δυνατή επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας» τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος , τονίζοντας ότι« η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ήταν μια από τις βασικές προεκλογικές εξαγγελίες και της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση εθνικής ευθύνης».
«Θεωρώ ότι χρειάζονται γρήγορες και γενναίες αποφάσεις για να μπορέσει η χώρα να ανακτήσει το χαμένο έδαφος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπλ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ.
Αναφορικά με την πώληση της ATEbank, o κ. Χαρακόπουλος αν και είπε ότι θα ήταν «ευχής έργον να μπορούσε η Αγροτική να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο» , ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κάποια δεδομένα που δε μπορεί να αφήνουν αδιάφορη την κυβέρνηση.
Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι « το νέο τραπεζικό σχήμα, θα συνεχίσει να παρέχει στους αγρότες και κτηνοτρόφους τα τραπεζικά προϊόντα και τη ρευστότητα που χρειάζονται».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.