ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ Ανοιξε η Αθηνών-Λαμίας μετά το χθεσινό τροχαίο με βυτιοφόρο


Δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο 150ο χιλιόμετρο, η οποία παρέμενε κλειστή από χθες το απόγευμα, λόγω του τροχαίου που προκλήθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με 25 τόνους προπανίου.

Ανοιξε η Αθηνών-Λαμίας μετά το χθεσινό τροχαίο με βυτιοφόρο
Αμέσως μετά το περιστατικό σήμανε συναγερμός και πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη την Φθιώτιδα βρέθηκαν στην περιοχή λαμβάνοντας προστατευτικά μέτρα αφού διαπιστώθηκε και διαρροή προπανίου.

Το βυτιοφόρο κατευθυνόταν από την Αθήνα προς τη Λαμία και κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος και τραυματισμένος. Λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός μέσα από την καμπίνα του βυτιοφόρου.

Πυροσβεστικά οχήματα συνέχισαν για ώρες να ρίχνουν νερό πάνω στο βυτιοφόρο προσπαθώντας να αποκλείσουν την πιθανότητα έκρηξης ενώ την ίδια στιγμή δυνάμεις της αστυνομίας απομάκρυναν από την περιοχή τους κατοίκους.

Λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ έφτασαν στην περιοχή ειδικοί τεχνικοί οι οποίοι έκαναν μετάγγιση του φορτίου του προπανίου σε άλλο βυτιοφόρο.

Η αστυνομία απέκλεισε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού από τον κόμβο του Κάστρου στο 110 χλμ όπου έκανε εκτροπή στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνταν από Αθήνα προς Λαμία.
Οι οδηγοί ήταν υποχρεωμένοι να κινούνται δια μέσου Ορχομενού προς Αμφίκλεια και Μπράλο από την παλιά εθνική οδό για να φτάσουν στο ύψος των Θερμοπυλών στο 202 χλμ και να επανέλθουν και πάλι στην εθνική οδό προς Λαμία και Λάρισα.

Στο αντίθετο ρεύμα, οι οδηγοί που κινούνταν από Λαμία προς Αθήνα αναγκάζονταν να ακολουθήσουν το δρόμο προς το Μπράλο και από εκεί την παλιά εθνική οδό για Λιβαδειά και Θήβα για να φτάσουν στο εθνικό δίκτυο στο ύψος του 90ου χιλιομέτρου στον κόμβο της Θήβας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.