ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γαλλία: Έκλεψαν σκληρούς δίσκους με τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου


Γαλλία: Έκλεψαν σκληρούς δίσκους με τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου
Διαρρήκτες άνοιξαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό και έκλεψαν μια φορητή μνήμη USB και πολλούς σκληρούς δίσκους που περιείχαν λεπτομερή σχέδια του Μεγάρου των Ηλυσίων και άλλων σημαντικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό France Info, οι σκληροί δίσκοι και το memory stick ανήκαν στον επικεφαλής μιας εταιρείας οπτικών ινών. Η εταιρεία του είχε αναλάβει να εξοπλίσει τα κτίρια με δίκτυα οπτικών ινών για να τοποθετηθούν συστήματα κλειστού κυκλώματος, σύμφωνα με το newsit.gr
Ο διευθυντής της εταιρείας είχε πάει την Κυριακή στο σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λιόν για να παραλάβει έναν συγγενή του και άφησε τα προσωπικά του είδη στο όχημα. Όταν επέστρεψε, όλα είχαν κάνει φτερά. Στους σκληρούς δίσκους υπήρχαν τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου, του υπουργείου Εσωτερικών και της έδρας της αστυνομίας στο Παρίσι.
Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε την κλοπή, διαβεβαιώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα για την ασφάλεια των κτιρίων. Η αστυνομία πάντως πιστεύει ότι οι κλέφτες γνώριζαν το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων.
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.