ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποιος γνωστός τραγουδιστής κουβαλάει… πλακάκια;


Ποιος γνωστός τραγουδιστής κουβαλάει… πλακάκια;


«Η δουλειά κάνει τους άντρες» λέει γνωστό άσμα και όπως φαίνεται, ο τραγουδιστής δε φοβάται τη δουλειά.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος ετοιμάζει τη νέα του δουλειά και είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Μόλις πριν από λίγο, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο twitter το εξής σχόλιο: «Ένας τρελός στο Αιγάλεω που κουβαλάει πλακάκια σε ένα καρότσι Σκλαβενίτη... Εγώ είμαι; Άναγειάμου»! Τοgossip-tv.gr επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος μας αποκάλυψε το καινούργιο επιχειρηματικό του βήμα.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ετοιμάζεται να ανοίξει κατάστημα με παγωμένο γιαούρτι, στον πεζόδρομο δίπλα στο μετρό, στο Αιγάλεω, και εργάζεται πυρετωδώς γι' αυτό, καθώς θέλει να έχει το προσωπικό του στίγμα. Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι έτοιμο το κατάστημα, έχουν βάλει τον τραγουδιστή σε... δουλειές, αφού όπως βλέπετε, δεν έχει κανένα πρόβλημα, ακόμα να κουβαλήσει και... πλακάκια! Και αν νομίζετε ότι αποφάσισε να κάνει... στροφή στην καριέρα του, κάνετε λάθος, αφού μόλις πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ποτέ σου δεν μ' αγάπησες».
Αυτή την περίοδο, ωστόσο, έχει αφιερωθεί στην καινούργια του δουλειά και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο του απόκτημα, αφού μας αποκάλυψε ότι θέλει να βρίσκεται και ο ίδιος στο κατάστημα, αφού η επαφή με τον κόσμο, είναι κάτι το οποίο τον ευχαριστεί. Συζητήσεις για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο γίνονται, μέχρι όμως να είναι κάτι σίγουρο, θα μπορείτε να τον βρείτε στο καινούργιο του κατάστημα, πολύ σύντομα! Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.