ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποια star του Hollywood ξέχασε να βάλει... σουτιέν;


Ποια star του Hollywood ξέχασε να βάλει... σουτιέν;
Μπορεί να είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του Hollywood και να αποσπά διθυραμβικά σχόλια με κάθε της εμφάνιση, χωρίς ποτέ να γίνεται προκλητική, αλλά φαίνεται πως ακόμα και η Sarah Jessica Parker έχει τις κακές της μέρες.
Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη διάσημη ηθοποιό έξω από το σπίτι της, σε μία εμφάνιση που αν δε βλέπαμε το πρόσωπό της να δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε ότι πρόκειται για εκείνη. Η star του Sex & The City επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο μαύρο φανελάκι, κοντή τζιν φούστα και σαγιονάρες Flip Flop. Και μπορεί από πίσω να έμοιαζε περισσότερο με έφηβη, καθώς το κορμί παραμένει λαμπάδα, αλλά από μπροστά παρατηρήσαμε πως κάτι... έλειπε και πιο συγκεκριμένα το σουτιέν!
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η αγαπημένη Sarah Jessica το έκανε επίτηδες, για να αναδείξει τα κάλλη της, ή απλά ξεχάστηκε, πάντως είμαστε σίγουροι ότι η καλή της φίλη και πρόσφατα συνεργάτιδά της, Anna Wintour, δεν θα ενέκρινε καθόλου την εν λόγω εμφάνιση.
Οι δύο διάσημες κυρίες, οι οποίες διατηρούν μακροχρόνια φιλία και συχνά πυκνά ο φακός της τσακώνει να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης, πρόσφατα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, καθώς η Wintour θα είναι ο στυλιστικός μέντορας της Parker στις εμφανίσεις της στην πετυχημένη σειρά «Glee». Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν πρόσφατα πιθανότατα για να συζητήσουν τις ιδέες τους σχετικά με τις εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού. Αυτή τη φορά βέβαια η Sarah Jessica πρόσεξε πολύ το ντύσιμό της, καθώς ξέρει από πρώτο χέρι ότι η σκληροπυρινική κυρία της μόδας δε... χαρίζει κάστανα!
Πάντως, αν η Sarah Jessica διαθέτει τέτοιο στήθος στα 47 της, καλά κάνει και το δείχνει!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.