ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 05/09/2012


Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 05/09/2012
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στο Ανατολικό Αιγαίο και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 31 με 32 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί με ίδιες εντασεις. Σχεδον μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες αραιές νεφώσεις και πιθανόν περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 30. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.