ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Υποψήφιος για ενδεκάδα ο Φουστέρ


Υποψήφιος για ενδεκάδα ο Φουστέρ
Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στα πλάγια αντί του Τζαμέλ Αμπντούν. Τι σκέφτεται για την Τρίτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης (δεξιά), Σιόβας, Κοντρέρας (τα δύο στόπερ) και Χολέμπας (αριστερά). Στον άξονα το προβάδισμα έχουν οι Μοντέστο και Μανιάτης που θα λειτουργούν κυρίως ως αμυντικό χαφ με τον Ιμπαγάσα μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού χαφ, που θα σηκώσει το δημιουργικό βάρος, σύμφωνα με το protothema.gr
Στις πτέρυγες θα είναι ο Μασάντο με τους Φουστέρ και Αμπντούν να δίνουν… μάχη για την θέση στα δεξιά. Ο λόγος που ο Ισπανός έχει πια ουκ ολίγες ελπίδες είναι πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί τακτικά να λειτουργήσει καλύτερα από τον Αμπντούν σε αμυντικά ζητήματα αλλά και σε πρέσινγκ.
Είναι δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής που αντίθετα με τον Γαλλοαγλερινό έχει την δυνατότητα να πρεσάρει αρκετά και να πιέσει ψηλά τους Γερμανούς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ. Εκτός των άλλων δεν πρέπει να αποκλειστούν και εκπλήξεις καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζαρντίμ έχει στο μυαλό του και τον Μανωλά για το κέντρο της άμυνας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook