ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτός πυροβολούσε την ελληνική σημαία!


Αυτός πυροβολούσε την ελληνική σημαία!
Όλοι θυμόμαστε το απαράδεκτο και άκρως προσβλητικό  βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, στο οποίο φαίνεται μια ομάδα Αλβανών να πυροβολούν και να καίνε την ελληνική σημαία, αλλά και να απειλούν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του επικεφαλής της ''παρακρατικής" ομάδας είναι Valentino Zorbaj γεννημένος στις 13/8/1986 στο χωριό Sharres του Fieri.
Όπως θα δείτε και παρακάτω από τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, φωτογραφίζεται γεμάτος υπερηφάνεια κρατώντας στα χέρια του όπλα, ναρκωτικά, σφαίρες,  χειροβομβίδες και πλήθος πλαστών χαρτονομισμάτων!
Μάλιστα τόσο περήφανος είναι για τα κατορθώματα του που έφτασε σε σημείο να δημοσιεύσει μέχρι και το διαβατήριο του στο προφίλ του στο Facebook!
Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της “τρομοκρατικής” ομάδας, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή εκτελούσαν εντελές άλλων ομάδων (UCC, UCK).
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση.
Πηγή: aftonomi.gr
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook