ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επισφραγίζουν την έξοδό τους από το ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος – Χρυσοχοίδης;


Επισφραγίζουν την έξοδό τους από το ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος – Χρυσοχοίδης;
Κίνηση συμβολική που σηματοδοτεί, όπως ερμηνεύουν πολλοί και την οριστική τους ρήξη με το ΠΑΣΟΚ, αν όχι την έξοδό τους από το κόμμα, εκτιμάται ότι είναι η απόφαση των κ.κ. Λοβέρδου και Χρυσοχοίδη να μην παραστούν στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Λοβέρδος χωρίς μάλιστα να κρατήσει ταπροσχήματα, επικαλούμενος κάποια δικαιολογία, δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι απλά δεν επιθυμεί να παραβρεθεί.
Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοίδης, δεύτερο κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι … έχειανειλημμένες υποχρεώσεις … (!!!) που δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί στην εκδήλωση.
Την ημέρα της εκδήλωσης που ο Βενιζέλος επέλεξε για να αναγγείλει την επανασύσταση του κόμματος στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό του κόμματος, φαίνεται ότι την ίδια ημέρα επέλεξαν και τα στελέχη του προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
Δεν ξέρουμε εάν θα δούμε επίσης την κα Διαμαντοπούλου, τον κ. Παπαδόπουλο, τον κ.Φλωρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραβρεθεί, και πολλά άλλα πράσινα στελέχη της πρώτης γραμμής.
«Παίζεται» ακόμη και η παρουσία του Γιώργου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν προλαβαίνει λόγω των υποχρεώσεών του στην Σοσιαλιστική.
…Μικρό το κακό.
Στέλλα Νοβάκη για το parapolitika.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.