ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η διαβολική παπαδιά έψαχνε επί χρόνια δολοφόνο!


Η διαβολική παπαδιά έψαχνε επί χρόνια δολοφόνο!
Επί χρόνια σχεδίαζε τη δολοφονία του ιερέα από την Ηλεία η «σατανική» παπαδιά, η οποία είχε βάλει στο «μάτι» την περιουσία του και για αυτό δεν έπαιρνε διαζύγιο.
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια. Ο άτυχος ιερέας πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους. Εκεί γνώρισε και ένανβαρυποινίτηπου είχε σκοτώσει τον πατέρα του!
Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό, πως ο κρατούμενος στις 5ήμερες άδειες που έπαιρνε, πήγαινε από το σπίτι του ανυποψίαστου ιερέα.
Σε μία από τις επισκέψεις, όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, γνώρισε και την παπαδιά. Η 43χρονη πλέον γυναίκα, ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, χωρίς να μπορούν να υποψιαστούν το παραμικρό ούτε τα παιδιά, ούτε ο ίδιος ο ιερέας.
Η διαβολική παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της, το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να »φορτωθεί» ακόμα μία δολοφονία. Όσες φορές και αν του ζήτησε συνεργασία η παπαδιά, ο ισοβίτης ήταν αμετάπειστος.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει στο NewsIt, ο δικηγόρος του 41χρονου που φέρεται να δολοφόνησε τον ιερέα, ο βαρυποινίτης αρνήθηκε να τον σκοτώσει ακόμα και όταν η παπαδιά του έδωσε 2.300€ για να τον δελεάσει.
Η γνωριμία του βαρυποινίτη με τον δολοφόνο
Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, στις φυλακές της Άμφισσαςο βαρυποινίτης γνώρισε τον μετέπειτα δολοφόνο του ιερέα, που είχε συλληφθεί για μικροκλοπές.
Σε μία από τις κοινές τους άδειες, πήγαν μαζί στο σπίτι του ιερέα και συνάντησαν την παπαδιά. Ο βαρυποινίτης φέρεται να τους έφερε πιο κοντά, πιθανότατα για να απεμπλακεί από τη σατανική γυναίκα, που είχε αρχίσει να του ζητάει την εξόντωση του άντρα της, ακόμα και τηλεφωνικά.
Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση του 41χρονου πλέον – που κατηγορείται για τη δολοφονία του ιερέα – με την παπαδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους 6 μήνες που ήταν μαζί, η παπαδιά ζητούσε από τον νέο της εραστή, τη δολοφονία του άντρα της. Εκείνος πείστηκε και το σχέδιο εκτελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας
»Κλαίει και λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος»
Ο δικηγόρος του 41χρονου, Αναστάσιος Τσάτας τόνισε στο NewsIt, ότι ο πελάτης του είναι συντετριμένος από τη δολοφονία και πιστεύει ότι είναι θύμα της παπαδιάς, που τον χρησιμοποίησε. »Κλαίει και συνέχεια λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος».
Ο δικηγόρος του 41χρονου αποκάλυψε πως ο πελάτης του θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση, αφού εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως είπε ο 41χρονος είχε πάρει απολυτήριο »Ι-5» από το στρατό για το λόγο αυτό.
Επιπλέον θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο ιερέας δεν πέθανε από τους πυροβολισμούς του πελάτη του, αλλά από χτύπημα που δέχθηκε στη συνέχεια στο κεφάλι του, πιθανότατα από την παπαδιά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.