ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» VIPS ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ: Γάμος σαν παραμύθι για την Εντά και τον Δημήτρη


«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» VIPS ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ: Γάμος σαν παραμύθι για την Εντά και τον Δημήτρη
500 προσκεκλημένοι, που έφθασαν με τσάρτερ, λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς και εμφανίσεις με υπογραφές διάσημων οίκων συνέθεσαν ένα λαμπερό σκηνικό στο τριήμερο γαμήλιο γλέντι!
Hταν ένα αξέχαστο τριήμερο στο σε πολυτελές ξενοδοχείο για τους περίπου 500 καλεσμένους με σύμμαχο την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ηδη, εδώ και έναν μήνα ο επικείμενος γάμος αποτέλεσε τοπ στόρι σε Ελλάδα και Τουρκία, αφού η νύφη προέρχεται από μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες της γείτονος χώρας, ενώ επιπλέον ο πατέρας της έχει διατελέσει και πρόεδρος του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιρικού συλλόγου της Τουρκίας, της Γαλατασαράι.
Παρευρέθησαν 330 Τούρκοι, γόνοι οι περισσότεροι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών, 150 Ελληνες και μερικοί ακόμα φίλοι των νεονύμφων από διάφορες χώρες.Οι καλεσμένοι άρχισαν να φθάνουν από την Πέμπτη, ενώ το πρωί της Παρασκευής 31 Αυγούστου το ειδικά ναυλωμένο τσάρτερ από την οικογένεια Πολάτ προσγειώθηκε στην Καλαμάτα μεταφέροντας από την Κωνσταντινούπολη τους περισσότερους Τούρκους καλεσμένους.
Μέχρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφτασαν και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι με λίαρ τζετ, ελικόπτερα αλλά και με θαλαμηγούς, που αγκυροβόλησαν στο γειτονικό λιμάνι της Πύλου. Το welcome party των μελλονύμφων δόθηκε το βράδυ στο εστιατόριο «Flame» του ξενοδοχείου, με πλούσιο μπουφέ από ελληνικές γεύσεις. Οι εμφανίσεις των κυριών ήταν εντυπωσιακές και κυρίως εκείνη της νύφης, που υποδεχόταν τους προσκεκλημένους με ένα αέρινο χρυσοκόκκινο φόρεμα. Η θέα της φωτισμένης από την πανσέληνο θάλασσας δημιούργησε την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα για το πάρτι που διήρκεσε μέχρι αργά.
Γάμος σαν παραμύθι για την Εντά και τον Δημήτρη
Την επομένη, Σάββατο, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 19.30. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη τοποθεσία «Ελιές» του ξενοδοχείου.
Τελετάρχης του πολιτικού γάμου ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Καρπενησίου και φίλος του γαμπρού. Κουμπάροι ήταν ο επίσης στενός φίλος του, γιατρός Δημήτρης Μπαλτογιάννης και μία Βρετανίδα φίλη της νύφης. Η Εντά, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Elie Saab (από τα υψηλής αισθητικής καταστήματα Vakko), έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Αντνάν.
Εντυπωσιακή είσοδος.
Η νύφη διέσχισε έναν μεγάλο διάδρομο στολισμένο με φαναράκια και λευκά λουλούδια.Δεξιά και αριστερά βρίσκονταν οι καλεσμένοι που χειροκροτούσαν και απαθανάτιζαν τη σκηνή με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές τους. Μετά την τελετή, τρενάκια μετέφεραν τους προσκεκλημένους στη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων Great Hall.
Ολοι έμειναν έκθαμβοι με την εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου, την οποία επιμελήθηκε η τουρκική εταιρεία Ceremony by Irem Yiagirci. Oι λαμπεροί πολυέλαιοι και οι λευκές ορχιδέες κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως και η όλη διοργάνωση του γάμου την οποία είχαν αναλάβει εδώ και μήνες η Ελίνα Σμπώκου και η Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου. Ακολούθησε δείπνο με μενού τριών πιάτων που περιελάμβανε καρπάτσο, ριζότο και φιλέτο. Οσο για το γλυκό, οι νεόνυμφοι είχαν επιλέξει πολύχρωμα cupcakes. Ξεχώρισαν οι συγκινητικοί λόγοι του γαμπρού και του κουμπάρου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιστορία γνωριμίας του ζευγαριού.
Ανάμεσα στους Ελληνες που παρευρέθησαν ήταν μέλη των οικογενειών Κόκκαλη, Μαρτίνου, Μαρινόπουλου, Φραγκίστα, Στράτου, Κουτσόγιωργα, Λαλαούνη, Τσαβλίρη, Αρκέντη, Δωρίτη κ.ά. Από τους Τούρκους προσκεκλημένους ξεχωρίζουν σαφώς τα ονόματα του προέδρου της Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος ήρθε συνοδευόμενος από την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικογιάννη, και των πάμπλουτων επιχειρηματιών Κοτς, Σογκλούν, Τσαρμικλί κ.ά. Το «παρών» στον γάμο έδωσε και ο ηθοποιός Ιθαν Χοκ, που διαμένει στο ξενοδοχείο λόγω των γυρισμάτων στη Μεσσηνία της νέας του ταινίας.
Το κέφι ήταν μεγάλο, μάλιστα η νεολαία είχε ξεκινήσει τον χορό πριν ακόμα ολοκληρωθεί το δείπνο και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο DJ Emre -από τους πιο διάσημους DJs της Τουρκίας- που κράτησε το πάρτι μέχρι τις 6 το πρωί.
Ο πολιτικός γάμος μόλις έχει ολοκληρωθεί και οι νεόνυμφοι δέχονται τις ευχές των καλεσμένων τους, που τους ραίνουν με ρύζι.
Εκλεψαν τις εντυπώσεις οι Τουρκάλες φίλες της νύφης
Οι Ελληνες που παρευρέθησαν στον γάμο δήλωσαν εντυπωσιασμένοι μεταξύ άλλων και από τις λαμπερές Τουρκάλες φίλες της νύφης, που εμφανίστηκαν στη δεξίωση φορώντας πανάκριβες τουαλέτες και κοσμήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Η προετοιμασία τους μάλιστα για τον συγκεκριμένο γάμο είχε ξεκινήσει μήνες πριν, αφού οι περισσότερες από τις πάμπλουτες καλεσμένες είχαν ταξιδέψει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου να αγοράσουν τα φορέματα της δεξίωσης, δείχνοντας σαφή προτίμηση στους γαλλικούς οίκους.
Το πρωί της Κυριακής το beach party ξεκίνησε αργά με brunch και… καφέ για τους πολύ νυσταγμένους στο εστιατόριο «Barbouni» του ξενοδοχείου. Το ίδιο απόγευμα αναχώρησε και το ειδικά ναυλωμένο τσάρτερ για την Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι ξετρελάθηκαν με το ξενοδοχείο και τις ομορφιές της περιοχής. Οι περισσότεροι δήλωσαν πως θέλουν να ξανάρθουν, μια και ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να εξερευνήσουν τη Μεσσηνία. Αξίζει να αναφερθεί ότι, εδώ και τρία καλοκαίρια, η λειτουργία του υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τους δεκάδες πλέον VIP πελάτες έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές της περιοχής, που γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή σε έναν ευρύτερο διεθνή κύκλο. Με αφορμή, μάλιστα, τον γάμο της Εντά και του Δημήτρη, το CNN Turk έκανε πριν από μερικές εβδομάδες ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ξενοδοχείο και την Πύλο. Μεταξύ άλλων προέβαλε και συνεντεύξεις Τούρκων φιλοξενουμένων που έπαιζαν γκολφ στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.
Η γνωριμία.
Το νεόνυμφο ζευγάρι έχει επιλέξει την Αθήνα για μόνιμη κατοικία, αφού ο 32χρονος web developer Δημήτρης Γκινοσάτης εργάζεται στην οικογενειακή εταιρεία παραγωγής προϊόντων συσκευασίας τροφίμων. Για την ιστορία, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο Brown στη Βοστόνη. Η Εντά Πολάτ είχε διατηρήσει από εκείνα τα χρόνια στενές φιλικές σχέσεις με αρκετούς Ελληνες και επισκεπτόταν τακτικά τα ελληνικά νησιά και την Αθήνα. Οι κοινές παρέες τούς έφεραν πάλι κοντά και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έρωτα ένα καλοκαίρι πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στο αγαπημένο νησί και των δύο, την Αντίπαρο. Σύμφωνα με τους φίλους τους, η Εντά αγαπά πολύ την Ελλάδα και ήταν δική της επιθυμία ο γάμος τους να γίνει στη χώρα μας.
Ο πατέρας της, Αντνάν Πολάτ, θεωρείται σήμερα από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Τουρκίας. Ο Πολάτ έγινε αρκετά δημοφιλής στη χώρα του όταν ανέλαβε την προεδρία της Γαλατασαράι. Μάλιστα, το 1999 ήταν και υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Ο 59χρονος Τούρκος επιχειρηματίας σπούδασε οικονομικά στις ΗΠΑ και εκτός από την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση, την οποία κληρονόμησε, δραστηριοποιήθηκε αργότερα με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των κεραμικών και κυρίως της ενέργειας. Σήμερα διατηρεί αιολικά πάρκα στην Τουρκία, ξενοδοχεία, αλλά και ποικίλες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και εκτός των τουρκικών συνόρων. Εκτός από την Εντά, που είναι η μεγάλη αδυναμία του, έχει και έναν γιο, τον 27χρονο Κερίμ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook