ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αμαλιάδα: Δύο συνεδριάσεις με απουσίες στο ΔΣ ΉλιδαςΑμαλιάδα: Δύο συνεδριάσεις με απουσίες στο ΔΣ Ήλιδας


Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν  ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα  δράσης του δήμου Ήλιδας οικονομικού έτους 2013,κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Η συνεδρίαση επαναλήφθηκε  λόγω των νέων ισχυουσών διατάξεων με αναδρομική ισχύ, που ορίζονται στην ΚΥΑ υπ΄αριθμ. 47490/18.12.2012 (ΦΕΚ 3390/18.12.2012 τεύχος Β’), με θέμα: Παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων, οικονομικού έτους 2013 – τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 7028/3-2-2004 (ΦΕΚ 253 Β΄) απόφασης «Καθορισμός του τύπου του προϋπολογισμού των δήμων και κοινοτήτων».

Κατά τη συνεδρίαση αρκετές ήταν οι ελλείψεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ο μοναδικός σύμβουλος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας που συμμετείχε ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος, ενώ δεν παρέστη η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του Γεωργίου Νικολόπουλου.

Ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση όπου, μεταξύ άλλων, θεμάτων ψηφίστηκαν η συμπλήρωση της  πρότασης για χρηματοδότηση του έργου ‘Ανακαίνιση-Διαμόρφωση κτιρίου Λεχουρίτη’, στο Πράσινο ταμείο τού ΥΠΕΚΑ, ‘Χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015’».

Τέλος, εγκρίθηκε η επανέναρξη εργασιών του έργου: «Κατασκευή 1ου ορόφου στην νέα πτέρυγα του Γ.Ν. Αμαλιάδας για την δημιουργία ΜΕΘ και χειρουργείων».Πηγή: ilialive.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook