ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «Παγώνουν» οι υποθέσεις Τοροσίδη και Τζιμπούρ


«Παγώνουν» οι υποθέσεις Τοροσίδη και Τζιμπούρ
Υπομονή, τουλάχιστον για άλλη μία ημέρα, θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για τις περιπτώσεις της ανανέωσης των συμβολαίων του Βασίλη Τοροσίδη και του Ράφικ Τζιμπούρ με τους «ερυθρόλευκους».
Αν και για τη Δευτέρα υπήρχε η εκτίμηση ότι θα υπάρξουν νεότερα, τελικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον «Τόρο» τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Ωστόσο, διάχυτη παραμένει η εκτίμηση ότι ο αρχηγός των πρωταθλητών θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση που του έχει κατατεθεί εδώ και καιρό.
Από την άλλη πλευρά, παρά την παρουσία του μάνατζερ του Τζιμπούρ στην Αθήνα ούτε και στο δικό του θέμα υπήρξε κάποια κινητικότητα. Η προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ωστόσο το θέμα είναι να μετατραπεί και σε γραπτή. Στο Λιμάνι αισιοδοξούν ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες.
Τέλος, θέμα επιστροφής, έστω ως δανεικού, του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Αλλωστε ο Βέλγος επιθετικός της Εβερτον είναι τραυματίας, οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι εκτός Αγγλίας για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και δύσκολα θα είναι έτοιμος αγωνιστικά σε διάστημα λιγότερο του 1 με 1,5 μήνα.
Ο Μιραλάς δεν έδωσε το παρών στην «γιορτή του ποδοσφαιριστή», παρόλο που υπήρχε γι' αυτόν βραβείο τόσο ως καλύτερος ξένος της περυσινής περιόδου στο πρωτάθλημα όσο και ως πρώτος σκόρερ.
Πηγή: SentraGoal
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook