ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Συνελήφθη καθηγήτρια για παιδική πορνογραφία


Καθητήτρια ξένων γλωσσών, ηλικίας 52 χρόνων, η οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων. Στην κατοχή της βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα. Η συλληφθείσα είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην πρωτεύουσα. Παλαιότερα φέρεται να δίδασκε σε φροντιστήρια.

Συνελήφθη καθηγήτρια για παιδική πορνογραφία
Η συλληφθείσα άφησε μάλιστα άφωνους τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, όταν τη ρώτησαν πως ήταν δυνατόν να ασχολείται με παιδική πορνογραφία.
Μάλιστα υποστήριξε ότι της άρεσε αυτό που έκανε και πως είναι «οπαδός του δόγματος ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα». Ακόμη, ανέφερε «ότι και το παιδάκι εφ΄όσον το θέλει μπορεί να το κάνει...».
Η καθηγήτρια φέρεται μάλιστα μέλος διαφόρων δικτύων παιδόφιλων του εξωτερικού και αναγνώστης περιοδικών με σχετικό περιεχόμενο...
Όπως δε διαπιστώθηκε από τις έρευνες, υπάρχει και στην Ελλάδα ομάδα υπέρ της παιδοφιλίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη εντοπιστεί πέντε μέλη του.
Η 52χρονη εμφανίζοταν ακόμη και ως μέντιουμ, ενώ διατηρούσε και γραφείο στην οδό Γερανίου.
Συνελήφθη καθηγήτρια για παιδική πορνογραφία
Η σύλληψη της καθηγήτριας έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.
Οι αστυνομικοί, διερευνώντας την υπόθεση, κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της καθηγήτριας, όπου χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένας (1) σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
  • Τριάντα τέσσερα (34) περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
  • Ένα (1) εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
  • Ένα (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.
Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα (29-01-2013) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook