ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πέντε γυναικεία μυστικά που πρέπει να ξέρεις πριν το σεξ

mistika tou sex
Η αλήθεια είναι πως λίγο πριν το σεξ, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που θα σε ξενερώσουν. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει με τις γυναίκες.


5. Ξεκίνα από το εστιατόριο


Ενώ ο άνδρας δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το στομάχι άδειο, η γυναίκα τρελαίνεται να δοκιμάζει νέες γεύσεις, όχι συνηθισμένες. Και είναι και η όλη ατμόσφαιρα ενός γεύματος έξω, που τη φέρνει σε mood… ερωτικό! Εσύ κοίτα να μην βαρυστομαχιάσεις. Έχεις δουλειά μετά!


4. Γδύσου… πρόχειρα ;


Μην «τρως» τον πρόλογο του Χόλιγουντ. Αν δεν αντιμετωπίσεις με… στοργή τα ρούχα τους, με… αγάπη τις γόβες τους, τότε να είσαι σίγουρος πως θα νευριάσουν. Πολλές φορές, αυτά που φοράνε είναι τόσο περίπλοκα που θα έπρεπε να σου δώσει manual. «Εξερεύνησέ» την πριν πας να της τα αφαιρέσεις ή άσε την να σε κατευθύνει!


3. Μου μυρίζει θαύμα… γεύση


Ναι, οι γυναίκες τρελαίνονται για τις όμορφες μυρωδιές. Φρόντισε να βρεις ένα άρωμα που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σου. Θα ξετρελαθεί! Απλά μην το παρακάνεις. Και αν θέλεις να της πεις κάτι, μην της σφυρίξεις, ούτε να της πετάξεις κάποιο κόκαλο… Ένα «μωρό μου» είναι απλά ok!


2. Simple is sexy


Είναι πολλές οι φορές που απλά το μόνο που θέλουν από εμάς είναι να ξαπλώσουμε και να τις κάνουμε σεξ. Ω ναι! Και αυτό δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση… Όταν βλέπεις πως δεν χρειάζεται να κάνεις το κάτι παραπάνω, απλά μην το κάνεις! Είσαι ο Κλάους, είσαι μέσα στην περιοχή, απλά σούταρε! Θα δεις τα πυροτεχνήματα μετά…


1.Σαν βγεις στον πηγαιμό για τον οργασμό (της)


Συνήθως ένας οργασμός της αρκεί. Βέβαια, εσύ που θέλεις να γίνεις ξακουστός για την ερωτική σου τέχνη, δεν θα θέλεις να μείνεις εκεί! Αλλά όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου επειδή την «απογείωσες» μόλις μια φορά! Εδώ ο άλλος βάζει αυτογκόλ και δεν κάνει χαρακίρι, τι να λέμε τώρα;
Πηγή: kamarinia.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook