ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – «Ο χάρος είχε στήσει δύο φορές καρτέρι στον Ευριπίδη»



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – «Ο χάρος είχε στήσει δύο φορές καρτέρι στον Ευριπίδη»



Αναγνώστης του LesvosNews.gr μας έστειλε μία επώνυμη καταγγελία – για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία του – όπου αναφέρεται στον άδικο του φίλου του Ευριπίδη που ως γνωστόν έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου στο οδικό δίκτυο Πέτρας – Μολύβου πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 100 περίπου μέτρων.
Στην επιστολή του ο αναγώστης μας αναφέρει:
»κ. Σινάνη ήμουν φίλος και συγχωριανός με τον άτυχο Ευρυπίδη ή Πίπη όπως τον ξέραμε.
Δυστυχώς στο σημείο όπου έχασε την ζωή του ήταν η δεύτερη φορά που του είχε στήσει καρτέρι ο Χάρος.
Την πρωτη φορά πριν λίγα χρόνια 50, 100 μέτρα πριν το συγκεκριμένο σηείο είχε γίνει κατολίσθηση και ένας τεράστιος βράχος είχε χτυπήσει το αμάξι του στο πίσω μέρος της καρότσας καθώς πάτησε γκάζι και μαυτό το τρόπο δεν έπεσε «στο καμαράκι» ο βράχος για να τον κάνει χαλκομανία όπως έλεγε.
Πέρασαν χρόνια αλλά δυστυχώς ούτε η παλαιά Νομαρχία, ούτε η σημερινή Περιφέρεια δεν έχει μεριμνήσει είτε για να γίνει ένα προστατευτικό τοιχίο στην άκρη του δρόμου είτε να βάλουν συρματοπλέγματα όπως σε άλλα κομμάτια του οδικού δικτύου.
Στο συγκεκριμένο σημείο όπου έφυγε ο Πίπης από μαρτυρίες φίλων στην άκρη του δρόμου υπάρχουν «καλούπια» από τσιμεντένια κολωνάκια στα οποία δεν έπεσε ποτέ τσιμέντο μέσα!
Λέμε ότι έστω και μια πιθανότητα να υπήρχε θα θέλαμε να την εξαντλήσει, αλλά δυστυχώς ούτε το τσιμέντο έπεσε ποτέ ούτε αξιώθηκαν να βάλουν ένα κομμάτι μπάρας στο συγκεκριμένο σημείο, όπου σημειωτέον είναι πεζόδρομος που συνδέει την Πέτρα με το Μόλυβο.
Τελειώνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω η Περιφέρεια να βγάλει στο δρόμο κανα γκρέιτερ και να καθαρίσει τα χαντάκια από Καλλονή προς Πέτρα όπου όταν βρέχει ο δρόμος γίνεται ποτάμι για τον απλούστατο λόγο ότι τα νερά δεν καταλήγουν στα φρεάτια γιατί τα χαντάκια είναι μολωμένα με φύλλα,κλαδιά,λάσπες κυρίως λίγο πριν τπον «Πετζοφά» όπου έκλεισαν το χαντάκι που πήγαινε τα νερά προς το φυλάκιο και όλα τρέχουν πάνω στο δρόμο και περνάνε από την άλλη πλευρά του δρόμου(κατάστημα Αλεξανδρή με συρματοπλέγματα). κ Σινάνη το συγκεκριμένο δρόμο τον έκανα καθημερινά 8 χρόνια και ίσως τον είχα συνηθίσει και δεν μου κακοφαινόταν, αλλά ανεβαίνοντας την Παρασκευή για να πάω στη κηδεία του Πίπη λόγω της ψυχολογικής κατάστασης και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που συναντήσαμε αποφάσισα να σας γράψω. Θα σας παρακαλέσω να αναδείξτε το θέμα του οδικού δικτύου μήπως και σώσουμε κάποια ζωή.»
Πηγή: lesvosnews.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook