ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «Ερχεται ο Σισέ, δύσκολα ο Κυργιάκος»

«Ερχεται ο Σισέ, δύσκολα ο Κυργιάκος»
Την πίστη του ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, προσδιορίζοντας την Τετάρτη (16/1) ως ημέρα απάντησης από την ΚΠΡ. Από την άλλη πλευρά, χαρακτήρισε δύσκολη την περίπτωση επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου στους «πράσινους».
«Είναι εφικτό να επιστρέψει ο Σισέ. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η KPR. Νομίζω ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν», τόνισε χαρακτηριστικά για τον Γάλλο ο γενικός αρχηγός των «πράσινων», μιλώντας στην κάμερα της Nova στο περιθώριο της «γιορτής του ποδοσφαιριστή».
Οσο για τον Κυργιάκο; «Δεν έχω μιλήσει με τον Σωτήρη Κυργιάκο και δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει. Όμως τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτηση του και είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Κυργιάκος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου:
Για τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Είναι εφικτό να επιστρέψει ο Σισέ. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η ΚΠΡ. Νομίζω ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν.
Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο δεινός σκόρερ, αυτός που θα μπορέσει με ευκολία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού και την διοίκηση της ομάδας. Και αυτή την χαμένη αυτοπεποίθηση, πρέπει ο κόσμος να την αποκτήσει και πάλι».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου και αν επιθυμεί ο παίκτης να επιστρέψει: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σωτήρη Κυργιάκο και δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει. Όμως τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτηση του και είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Κυργιάκος».
Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ενίσχυση και νομίζω ότι ήδη η διοίκηση του κινείται, ώστε η ομάδα να αποκτήσει 2-3 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θα μείνουν -γιατί απ' ότι ξέρουμε, υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρίσουν- ώστε να διεκδικήσει αυτά που έχουν απομείνει. Την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που είναι οι επόμενοι στόχοι που ο Παναθηναϊκός θέλει και μπορεί να τους πετύχει».
Για την επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης»: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός το πρώτο του παιχνίδι στη Λεωφόρο θα το κάνει ή με τον ΟΦΗ ή με τον Πανιώνιο. Σε ένα από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μπούμε και πάλι στην Λεωφόρο. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο».

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook