ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ Μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες την Πέμπτη


Σε νέα ταλαιπωρία θα υποβληθεί αύριο, Πέμπτη, το επιβατικό κοινό, καθώς λεωφορεία, τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού θα μείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην παναττική απεργία που έχει προκηρύξει η ομοσπονδία.

Μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες την Πέμπτη
Εικοσιτετράωρη απεργία για την Πέμπτη έχει κηρύξει και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς.


Κινητοποιήσεις ξεκινούν από αύριο και οι ναυτεργάτες της ΠΝΟ, που έχει κηρύξει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 48ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης. Συνεπώς, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.
Επιπρόσθετα, σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, που θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.
Σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των γιατρών και των εργαζομένων στο ΕΣΥ, η ΑΔΕΔΥ κήρυξε για την Πέμπτη στάση εργασίας από τις 12 μ. έως τη λήξη του πρωινού ωραρίου για όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook