ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Για μακριές βλεφαρίδες.!

vlefarides
Οι μακριές βλεφαρίδες ομορφαίνουν το βλέμμα, το κάνουν πιο σαγηνευτικό και σέξι. Είναι όμως δύσκολη υπόθεση αφού τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Ας δούμε παρακάτω μερικές συμβουλές για να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες:

1. Ξεκινήστε με μια διάφανη μάσκαρα primer, η οποία αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες και τις προστατεύει, επίσης δημιουργεί την ιδανική βάση για την πούδρα που θα απλώσετε στο επόμενο βήμα, αλλά και μόνη της μαζί με την κανονική μάσκαρα προσφέρει περισσότερο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

2. Απλώστε μια πούδρα πριν την μάσκαρα. Η πούδρα θα αγκαλιάσει τις βλεφαρίδες και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της μάσκαρα. Επίσης, κάνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες, τους δίνει όγκο και διατηρεί την μάσκαρα αναλλοίωτη.

3. Απλώστε μάσκαρα που προσφέρει μήκος στις βλεφαρίδες επιμένοντας περισσότερο στις άκρες. Απλώστε την προσεκτικά και ομοιόμορφα, όχι βιαστικές κινήσεις.

4. Προσθέστε χρώμα. Μια πολύ έξυπνη τεχνική για να φαίνονται οι βλεφαρίδες πιο μακριές είναι η εξής: απλώστε ένα στρώμα μαύρη μάσκαρα, απλώστε ένα στρώμα από καφέ μάσκαρα στις άκρες των βλεφαρίδων και περάστε πάλι ολόκληρες τις βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

5. Χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, δεν είναι απαραίτητο για όλες τις γυναίκες, κυρίως όμως για αυτές που οι βλεφαρίδες τους δεν κάνουν καμπύλη και έχουν φορά προς τα μπροστά ή προς τα κάτω. Το ψαλιδάκι θα ανορθώσει τις βλεφαρίδες και θα τις διατηρήσει σε σωστή θέση για αρκετές ώρες.

6. Χτενίστε τις βλεφαρίδες, ώστε να τις ξεχωρίσετε, γιατί πολλές φορές κολλάνε μεταξύ τους. Αν τις χτενίσετε λοιπόν, τότε το μήκος τους θα φαίνεται περισσότερο.

7. Επιλέξτε το σωστό βουρτσάκι. Για να προσφέρετε μήκος στις βλεφαρίδες σας αποφύγετε τα πολύ πυκνά βουρτσάκια, αυτά είναι για περισσότερο όγκο. Προτιμήστε ένα ελαφρώς κυρτό βουρτσάκι με αραιές τρίχες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook