ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Demy: «Δε θα έλεγα όχι σε μια γυμνή φωτογράφηση»Demy: «Δε θα έλεγα όχι σε μια γυμνή φωτογράφηση» Καλεσμένη ήταν η Demy στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, αλλά και για το ντουέτο που «έμεινε στο συρτάρι».

«Είναι απίστευτο, κάθε βράδυ μαθαίνω και κάτι. Για την Άννα Βίσση τι να πω; Την έχω γνωρίσει και ως άνθρωπο και είναι φανταστική. Το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο. Έχει απίστευτη προσωπικότητα και έχουμε περάσει ωραία γιατί δημιουργεί ένα ωραίο κλίμα ανάμεσα σε όλους τους συνεργάτες της. Μου έχει δώσει πραγματική αγάπη και δεν έχει σκεφτεί τίποτα αρνητικό, όπως να μην κάνω κάτι επί σκηνής ή οτιδήποτε αρνητικό. Τη στιγμή που μοιραζόμαστε μαζί τη σκηνή ενώ το τραγούδι είναι ερωτικό, εγώ χαμογελάω γιατί την κοιτάζω» δήλωσε.

Όσο για το ντουέτο της με την Άννα Βίσση, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Έχουμε πειραματιστεί, απλά όλο προκύπτουν πράγματα και δεν έχουμε καταφέρει να το ολοκληρώσουμε. Είναι και εκείνη πολύ απασχολημένη κι εγώ. Είναι κάτι που θέλουμε και μπορεί στο μέλλον να προκύψει».

Στο «εξομολογητήριο» ήρθε αντιμέτωπη και με κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις: Μια από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο μιας γυμνής φωτογράφησης και εκείνη εξήγησε πως δεν θα ήταν αρνητική στην ιδέα, με την προϋπόθεση όμως η φωτογράφηση να μην είναι καθόλου πρόστυχη και να θεωρεί πως είναι καλαίσθητη.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είπε: «Είμαι πολύ καλά! Πολύ… Πολύ! Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, μπορεί και να μην είμαι, αλλά αυτή η κατάσταση στην οποία είμαι, είναι πολύ όμορφη» και με τον Θέμη Γεωργαντά να επιμένει, του είπε «Θα είναι μια πολύ άσχημη διάκριση αν σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί έχω πει ότι δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Και θα μου πουν οι άλλοι γιατί δεν απαντάω σε αυτούς και απάντησα σε εσένα».

Πηγή: protothema
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook