ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη



Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη 


Τα δημοσιεύματα θέλουν την 24χρονη τραγουδίστρια, να περιμένει το παιδί του Κρις Μπράουν. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ριάνα άρχισε να ακυρώνει τη μία μετά την άλλη τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει καθώς- όπως ανέφερε- την ταλαιπωρούσε μία ίωση.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί το γεγονός ότι ήταν πολλές οι μαρτυρίες που την ήθελαν να επισκέπτεται πολύ συχνά τώρα τελευταία γιατρό στο Λος Άντζελες ενώ σε πρόσφατες εμφανίσεις οι στιλιστικές της επιλογές, έδειχναν πως η τραγουδίστρια ήθελε κάτι να κρύψει!

Με φαρδύ τζιν παντελόνι, φαρδιά μπλούζα, αθλητικά παπούτσια, γυαλιά και καπέλο που έκρυβε το πρόσωπό της επισκέφτηκε γιατρό στο Μπέβερλι Χιλς, ένα 24ωρο μετά την ακύρωση των συναυλιών της.





Πριν λίγο καιρό μάλιστα,σε φωτογράφησή της στο βρετανικό ELLE, η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και για το γεγονός ότι σκέφτεται να σταματήσει τις περιοδείες της.

«Θα ήθελα πολύ ένα παιδί. Επίσης έχω ανάγκη από διακοπές για κάποιο διάστημα. Δεν σκέφτομαι να κάνω περιοδείες για πάντα. Προτιμώ να είμαι υγιής και ισορροπημένη», ανέφερε η σταρ.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σύντροφό της Κρις Μπράουν «Πλέον είμαστε πιο ώριμοι. Ξέρουμε πώς να λειτουργήσουμε για να κρατήσουμε ζωντανό αυτό που έχουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το περιβάλλον πάντως της τραγουδίστριας διαψεύδει τις φήμες και αναφέρει ότι η ίδια ταλαιπωρείται από μία γρίπη αλλά και από λαρυγγίτιδα, προβλήματα υγεία που είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Οσο για τους θαυμαστές της, αυτοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η διάσημη pop star είναι έγκυος, στο παιδί του Κρις Μπράουν, καθώς η ίδια ακύρωσε τη συναυλία της στην Βαλτιμόρη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου αλλά και τις επόμενες συναυλίες που θα ακολουθούσαν στις 12,15 και 16 Απριλίου.

Πηγές: ΗΕLLO, HINDUSTANTIMES, THE SUN

ΦΩΤΟ: Splash/www.iml.gr

Πηγή: real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook