ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πρέβεζα: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας στην ΦιλιππιάδαΠρέβεζα: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας στην Φιλιππιάδα


Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία της Φιλιππιάδας από τις καταγγελίες που γίνονται σε βάρος καθηγητή και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση.
Μάλιστα για την μία περίπτωση μαθήτριας που έπεσε θύμα του ηλικιωμένου καθηγητή έχει γίνει έγγραφη καταγγελία και ήδη διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σύμφωνα το Epiruspost.gr, έχει δοθεί εντολή να σταματήσει να διδάσκει ενώ η καταγγελία είναι πλέον σε γνώση και του Υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου.
Όπως διαβάζουμε στο Epiruspost.gr, που επικαλείται έγκυρες πηγές την καταγγελία της οικογένειας της συγκεκριμένης μαθήτριας, ακολούθησε και μητέρα άλλης μαθήτριας, η οποία έτυχε να αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικό, πριν δύο χρόνια περίπου, αλλά είχε πεισθεί να μην προχωρήσει την καταγγελία και για την ηρεμία της κοπέλας, αλλά και για τον ίδιο τον καθηγητή.
Πηγή: pamepreveza.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook