ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ρήγας σε Κωνσταντοπούλου: Είσαι νούμερο!


rhgas kwnstantopoulouΕπεισοδιακά έληξε η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κ.κ Μπίκα και Διώτη, με την κα. Κωνσταντοπούλου να καταγγέλλει ως καταστροφική την παρουσία του κ. Μαρκογιαννάκη στην επιτροπή.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, όπως υποστηρίζει διέκοψε τη συνεδρίαση λόγω «ακατάσχετων ύβρεων προς το πρόσωπό του».

Σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν έκανε καμία ερώτηση στους δύο μάρτυρες, καθώς φέρεται να «θεώρησε πως δεν υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ τους» και μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις και τις διακοπές, που όπως υποστηρίζει έκανε στην επιτροπή, τον χαρακτήρισε «Αρχιερέα της συγκάλυψης και έκθετο και πως η ιστορία θα καταγράψει τον ρόλο του», με τον κ. Μαρκογιαννάκη να απαντά πως «ουδέποτε έχω ακούσει τόσες ύβρεις μαζεμένες».

Η κόντρα και οι φωνές συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους της Βουλής, με τους υπαλλήλους να βγαίνουν από τα γραφεία τους και την κυρια Κωνσταντοπούλου να ρωτά τον κ. Παναγιώτη Ρήγα από το ΠΑΣΟΚ «θα τη διακόψετε τη συνεδρίαση;» με τον κ. Ρήγα να χαρακτηρίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «είσαι νούμερο».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για το θέμα έκαναν οι τρεις βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που συμμετέχουν στην προκαταρκτική επιτροπή:

«Απόψε μεθοδεύτηκε με τον πλέον προκλητικό τρόπο η ακύρωση της κατ’ αντιπαράστασης εξέτασης των μαρτύρων Κωνσταντίνου Μπίκα και Ιωάννη Διώτη που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Με δικονομικά προσχήματα, με συνεχείς παρεμβάσεις, με ύβρεις και λοιδορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης υλοποίησε το προμελετημένο σχέδιό του. Δεν έκρυψε ούτε την αγωνία του μη τυχόν και προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, ενόψει την επικείμενης κατάθεσης του κυρίου Βενιζέλου την οποία είχε φροντίσει να διοργανώσει μαζί του, ερήμην της επιτροπής. Τον καταγγέλλουμε ως θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις ημέρες οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ μαζί με τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ».

Πηγή: newpost.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook