ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κάλεσμα για συστράτευση και ενότητα από την κυπριακή κυβέρνησηΚάλεσμα για συστράτευση και ενότητα από την κυπριακή κυβέρνηση 


Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να ξανακτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας, τόνισε ο κ. Στυλιανίδης
Κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία απηύθυνε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, τονίζοντας ότι μπροστά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει το κοινό καλό και η ενότητα.

«Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που ζούμε με την οικονομική τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας, συνθήκες που επιβάλλουν σε όλους μας να λειτουργήσουμε συναινετικά, και παρ’ όλες τις διαφωνίες μας να κάνουμε την ενότητα, μέσα από το διάλογο, πυξίδα των ενεργειών μας» σημειώνει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Στυλιανίδης.

Οπως αναφέρει, είναι γνωστές οι διαφωνίες που υπάρχουν, είτε σε επίπεδο φιλοσοφίας είτε σε επίπεδο χειρισμών. «Ας θεωρηθούν αυτές οι διαφωνίες λεπτομέρειες και δευτερεύουσες. Το πρώτιστο είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας. Μας παρακολουθεί η Ιστορία και η ιστορική ευθύνη δεν είναι κενό σχήμα λόγου. Είναι λόγια που επιβάλλουν πράξεις και έργα», υπογραμμίζει.

«Αποφύγαμε την ολοκληρωτική χρεοκοπία. Τώρα προχωρούμε και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να ξανακτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Πηγή: voria.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook