ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανακοίνωση ενάντια στη δημιουργία διαμετακομιστικού σταθμού στη ΚρήτηΑνακοίνωση ενάντια στη δημιουργία διαμετακομιστικού σταθμού στη Κρήτη 


Με αφορμή δημόσιες συζητήσεις περί διαμετακομιστικού σταθμού στο νότο, η νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ λέει ναι σε έργα που δίνουν πνοή, περιέχουν το στοιχείο της αειφορίας, σέβονται τους ανθρώπους, τις παραγωγικές δραστηριότητες, τις ασχολίες, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου. Λέει ναι σε σχέδια και έργα, που οικοδομούν πάνω στις δυνατότητες, τις γνώσεις, το ταλέντο, την ψυχοσύνθεση, την ταυτότητα ανθρώπων και περιοχών και δημιουργούν αναγνωρισιμότητα!

Λέει ναι σε έργα που σέβονται τα εργασιακά δικαιώματα και παράγουν προστιθέμενη αξία για την περιοχή! Όλα αυτά δε συμβαίνουν με τη δημιουργία διαμετακομιστικού σταθμού στο νότο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ λέει όχι σε ένα αποικιοκρατικού τύπου σχεδιασμό, που η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας είχε ακυρώσει το 2009, και που σήμερα, 4 χρόνια μετά ο εμπνευστής του, ο γ.γ Ν.Δ κ. Κεφαλογιάννης επαναφέρει αυθαίρετα. Το έργο παραμένει ίδιο με αυτό που απέρριψε η κοινωνία και το μόνο νέο που κόμισε ο κ. Κεφαλογιάννης στην πριν ένα μήνα επίσκεψή του στη Μεσσαρά, μεσούσης της νέας μνημονιακής επίθεσης, ήταν: «Ήρθα να δω πόσο απελπισμένοι είστε και πόσο διαθέσιμοι να συμπράξετε στο ξεπούλημα της ζωής και του τόπου σας, που πριν λίγα χρόνια προστατέψατε»…

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οι νομαρχιακές επιτροπές Ηρακλείου και Ρεθύμνου, με βουλευτές και μέλη από όλη την Κρήτη, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, προγραμματίζει για το Σάββατο 11 Μαΐου επίσκεψη σε Αγία Γαλήνη & Τυμπάκι, με σκοπό να συζητήσει με τον κόσμο τους λόγους που τον φέρνουν απέναντι σε ένα έργο-τερατούργημα, που απειλεί το περιβάλλον, την απασχόληση και το εισόδημα, την κοινωνική συνοχή, την τοπική ταυτότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Νότου.
Φτάνει πια με τα υπερφίαλα σχέδια της καταστροφής! Οι κοινωνίες στο προσκήνιο, να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας, να σχεδιάσουμε το δικό μας μέλλον, με σεβασμό στις αξίες, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και στους ανθρώπους αυτού του τόπου!


Η νομαρχιακή επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Πηγή: flashnews.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook