ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και επικίνδυνη η κυβέρνησηΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και επικίνδυνη η κυβέρνηση


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για την οποία λέει ότι καθημερινά αποδεικνύεται επικίνδυνη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία.

«Οι προβλέψεις της Κομισιόν για ύφεση 4,2 % κατά το τρέχον έτος στην οικονομία της χώρας μας για έκτη συνεχή χρονιά και με δείκτη ανεργίας που την κατατάσσει πρωταθλήτρια εντός της Ευρώπης μόνο αισιοδοξία δεν μπορούν να γεννούν» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει, το συμπέρασμα είναι ένα και αδιαμφισβήτητο: η παραγωγική ανασυγκρότηση που αποτελεί κορυφαία προτεραιότηταγια την αναστροφή της καθοδικής πορείας δεν μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των μνημονίων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ανίκανη και επικίνδυνη, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έχει άλλο σχέδιο «πέραν του καταστροφικού μνημονίου».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας έγκαιρα καταγγείλει τις μνημονιακές πολιτικές που ισοπεδώνουν τη χώρα μας και τις επιπτώσεις του γερμανοκεντρικού σχεδίου για την Ευρώπη που την αποδομούν ολοταχώς, αποτελεί τη βασική αξιόπιστη πολιτική δύναμη που έχει προχωρήσει σε μια ουσιαστική εναλλακτική επεξεργασία, γεγονός που του αναγνωρίζεται καθημερινά».

Πηγή: protothema.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook