ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Στο μπαρ έχω βγάλει τα περισσότερα λεφτά»


«Στο μπαρ έχω βγάλει τα περισσότερα λεφτά» 


Επιχείρηση με τον αδελφό του έχει ο Τσιμιτσέλης Το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σειρά «Βαβέλ», στην οποία πρόκειται να συμμετάσχει, περιμένει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Όλοι μαζί περιμένουμε το οριστικό πράσινο φως, που αργεί δυστυχώς…» τόνισε στο TVΈθνος. Δεν έχει κλείσει δηλαδή ούτε τα οικονομικά; «Ποια οικονομικά; Ούτε ποια θα είναι η εταιρεία παραγωγής δεν ξέρω ακόμα. Έχω διαβάσει τα σενάρια του Χάρη και περιμένω να προχωρήσει η ιστορία. Το θέλω πολύ να συμβεί αυτό και δη με μια τόσο ξεκαρδιστική κωμωδία όπως αυτή».

Τι ρόλο θα παίξει στη «Βαβέλ»; «Τον ετεροθαλή αδελφό του. Τρία τέτοια αδέλφια κληρονομούμε έναν χώρο και οι τρεις έχουμε διαφορετικά σχέδια για αυτόν… Ο ήρωας που παίζει ο Χάρης και είναι σεφ θέλει να τον κάνει εστιατόριο και ο ήρωας που παίζω εγώ μπαρ».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει και ένα μπαρ με τον αδερφό του: «Έχουμε ανοίξει στην Αργυρούπολη μπαρ και έχω βάλει εκεί τα περισσότερα απ’ τα λεφτά που πρόλαβα να βγάλω πριν χτυπήσει η κρίση…» Πρόσφατα έκανε και μια διαφήμιση. Υπάρχουν ακόμα λεφτά εκεί; «Είναι η πρώτη μου διαφήμιση. Ναι, δεν είναι τα τρελά λεφτά που ακούγαμε παλιά, αλλά ήταν πολύ καλά και το έκανα με μεγάλο κέφι -πόσω μάλλον που είχα μαζί μου τον Δημήτρη Κουρούμπαλη. Γελάσαμε πάρα πολύ.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook