ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέο Θρίλερ: Η Google εντόπισε μαχητικό στο σπίτι του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Νέο Θρίλερ: Η Google εντόπισε μαχητικό στο σπίτι του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Νέο Θρίλερ: Η Google εντόπισε μαχητικό στο σπίτι του Τάσσου Παπαδόπουλου! 


Απίστευτη φωτογραφία!
Διοικητική κύρωση με χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ επέβαλε ο Κύπριος Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γιάννος Δανιηλίδης, σε αγγλόφωνη κυπριακή εφημερίδα για παραβίαση της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής.
Η εν λόγω εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφία από το Google Earth στην οποία φαίνεται το αεροσκάφος, ένα παλιό F-4 Phantom, και το σπίτι που ανήκει στην οικογένεια του πρώην προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες της οικίας είχαν ερωτηθεί αν θέλουν να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία και είχαν αρνηθεί.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» όπως αυτά περιγράφονται στην απόφαση του κ. Δανιηλίδη, το εν λόγω μαχητικό αεροσκάφος εντοπίστηκε από κάτοικο του Ηνωμένου Βασιλείου με χρήση της εφαρμογής Google Earth και στη συνέχεια, ενημέρωσε την εφημερίδα μέσω email, θεωρώντας πως το να έχει κανείς ένα μαχητικό αεροπλάνο στην αυλή της οικίας του κάθε άλλο παρά σύνηθες φαινόμενο είναι.
Δημοσιογράφοι της αγγλόφωνης εφημερίδας εντόπισαν την ακριβή τοποθεσία του αεροσκάφους και της οικίας και επικοινώνησαν με την οικογένεια για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τον τρόπο απόκτησης και του κόστους αγοράς του μαχητικού αεροσκάφους, για να λάβουν απάντηση από την οικογένεια ότι δεν επιθυμούν οποιανδήποτε δημοσίευση επί του θέματος.
Η αγγλόφωνη εφημερίδα προχώρησε στη δημοσίευση της δορυφορικής φωτογραφίας της οικίας με τον σκελετό του αεροπλάνου στην αυλή, με αναφορά στην περιοχή που βρίσκεται η τοποθεσία της οικίας καθώς και τα ονόματα των μελών της οικογένειας, τα οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν έπρεπε να αντιδράσουν, εφόσον ανήκουν σε επιφανή οικογένεια πολιτικών και θεωρούνται δημόσια πρόσωπα.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook