ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έκκληση για τον 3χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για τον 3χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για τον 3χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από λευχαιμία
Συγκλονίζει η περίπτωση του μικρού Κωνσταντίνου από τον Μύτικα της Πρέβεζας που στα 3 του μόλις χρόνια ξεκίνησε από την Τετάρτη την δική του μάχη μαζί με την οικογένεια του.

Ένα μικρό πέσιμο την ώρα του παιχνιδιού και ο πόνος στην κοιλίτσα του μικρού έκαναν την οικογένειά του να ανησυχήσει και έτσι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας το βράδυ της Τετάρτης όπου οι γιατροί μετά από εξετάσεις δεν είχαν καλά νέα αφού η τιμή του αιματοκρίτη ήταν αρκετά χαμηλή.

Τους σύστησαν να πάνε αμέσως στα Γιάννενα για περαιτέρω εξετάσεις και εκεί έπεσε ο κεραυνός: ο Κωνσταντίνος πάσχει από λευχαιμία.

Ο μικρούλης και η οικογένειά του ξεκίνησαν τον δικό τους Γολγοθά ο οποίος θα κρατήσει μήνες.

Η ανάγκη για βοήθεια, κυρίως σε αυτό το στάδιο, είναι οικονομική αφού η οικογένεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που ξαφνικά δημιουργήθηκαν.

Και όλα αυτά την στιγμή που η οικογένεια περνούσε την δική της οικονομική κρίση μιας και δεν υπήρχε εργασία αλλά και οι οικονομικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα την είχαν γονατίσει.

Έτσι η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από εμάς είναι σημαντική για την οικογένεια και τον μικρό Κωνσταντίνο η οποία έχει ένα μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά της σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γιατροί.

Για την δική σας βοήθεια υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ: 448/773391-74 στο όνομα της μητέρας του παιδιού, Θάλεια Μαγκλάρα.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook