ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι είπε ο Μπουτάρης στον θρησκευτικό ηγέτη της Σενεγάλης

Τι είπε ο Μπουτάρης στον θρησκευτικό ηγέτη της Σενεγάλης

Τι είπε ο Μπουτάρης στον θρησκευτικό ηγέτη της Σενεγάλης 


Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης του θρησκευτικού ηγέτη σε ευρωπαϊκές πόλεις
Τη βούλησή τους για περαιτέρω θεμελίωση καλής σχέσης και συνεργασία εξέφρασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο θρησκευτικός ηγέτης της Σενεγάλης, Serigne Mame Mor Mbackeκατά την εθιμοτυπική τους συνάντηση χθες στο δημαρχείο.
Η συνάντηση, στην οποία παρόντες ήταν και μέλη της κοινότητας Σενεγαλέζων μεταναστών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, έλαβε χώρα στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης του θρησκευτικού ηγέτη σε ευρωπαϊκές πόλεις.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη λειτουργία του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών στη Θεσσαλονίκη ειδικά για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όσοι ζουν στην πόλη, προτρέποντας την κοινότητα να κάνει χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή των μελών της.
Από την πλευρά του, ο Serigne Mame Mor Mbacke, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για τη συμπαράσταση και υποστήριξη που μέχρι σήμερα προσφέρει στην κοινότητα, διαβεβαιώνοντάς τον για το σεβασμό που τρέφουν τα μέλη της προς την πόλη που τους φιλοξενεί και την επιθυμία τους για τήρηση της νομιμότητας σε κάθε επίπεδο.
Πηγή: voria.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook