ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άστεγη η Καίτη Φίνου: "Δεν μπορώ να με ζήσω

Άστεγη η Καίτη Φίνου: "Δεν μπορώ να με ζήσω

Άστεγη η Καίτη Φίνου: "Δεν μπορώ να με ζήσω"
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Καίτη Φίνου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η δημοφιλής ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα πήρε την απόφαση να καταφύγει στο «Σπίτι του Ηθοποιού» προκειμένου να τα καταφέρει καθώς δεν ήταν πλέον σε θέση να συντηρήσει το σπίτι της και να πληρώνει τα καθημερινά της έξοδα.

«Δύσκολες μέρες,δύσκολες στιγμές,δύσκολες αποφάσεις...Για να προλάβω τα κουτσομπολίστικα φύλλα,από την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθώ στο "Σπίτι του ηθοποιού. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να το αποφύγω όσο ήταν δυνατόν,μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους.(Ότι δεν εχω την δυνατότητα να με ζήσω). Φυσικά και μίλησα με την Άννα Φόνσου η οποία θα κάνει το καλύτερο και για μένα όπως σε τόσους συναδέλφους μου.
Ευχαριστώ τον "φύλακα άγγελό" μου που επί 2 χρόνια ήταν στο πλάι μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου.(Αυτός ξέρει). Φυσικά και θα τα λέμε κι από κει...φυσικά και θα το παλέψω να "επανέλθω" δριμύτερη,όχι μέσα απ' την δουλειά μου (την έχω ξεχάσει), αλλά από άλλη πιο προσοδοφόρα δουλειά που ασχολούμαι από τώρα....
Είναι θέμα χρόνου αρκεί να έχω την υγειά μου....
Ευχαριστώ Πάνο,Αννα,Δημήτρη,Γιάννα,Μαρία......»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook